EXCURSIONS I CAMINADES

Bachimala y Punta del Sabre


04/08/2018
Itinerari:

REFUGIO DE BIADÓS – CABAÑA DEL SARRAU – LAS TRALLAS – CUELLO DE LA SEÑAL DE BIADÓS  (o Paso de la Gatera) – PUNTA DEL SABRE  - BACHIMALA  - CUELLO DE LA SEÑAL DE BIADÓS – CABAÑA DE AÑES CRUZES - GR (Rio Cinqueta) –  REFUGIO DE BIADÓS

Zona:
PIRINEU-HUESCA
Accessos:

Refugi de Biadós. S'hi accedeix des de San Juan de Plan amb una pista que està en bon estat. Cal contar amb uns 40 minuts per arribar-hi.

Durada:
10.00 hores
Tipus:
circular en forma vuit
Desnivell:
1500 m de pujada i baixada
Distància:
14,7 kms
Comentaris:

La caminada és dura i el gran desnivell que hi ha es nota al final del dia. Cal estar ben preparat per fer aquesta sortida.

Hem fet la caminada amb un grup d'unes 12 persones i per això potser s'ha alentit una mica la marxa, tot i així la caminada és llarga.

Per pujar a la Punta del Sabre i llavors seguir fins al Bachimala cal grimpar i fer unes crestes que a vegades tenen algun pas exposat. No són complicades, però trobem algun pas II+.

Inicialment seguirem marques verd clar/verd fosc que deixarem al cap d'una estona ja que porten a la Cabaña de Tavernés. Al final de la caminada, a partir de la cabana d'Añes Cruzes trobem el GR-11 que ve del refugi d'Estós. La resta del camí no està pintat, però si es troben fites. En el darrer tram de pujada a la Punta del Sabre el camí a vegades és un xic perdedor, tot i que l'objectiu és clar.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2020 (1a part)
Aquesta és la planificació fins a l'estiu

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS