EXCURSIONS I CAMINADES

Bachimala y Punta del Sabre


04/08/2018
Itinerari:

REFUGIO DE BIADÓS – CABAÑA DEL SARRAU – LAS TRALLAS – CUELLO DE LA SEÑAL DE BIADÓS  (o Paso de la Gatera) – PUNTA DEL SABRE  - BACHIMALA  - CUELLO DE LA SEÑAL DE BIADÓS – CABAÑA DE AÑES CRUZES - GR (Rio Cinqueta) –  REFUGIO DE BIADÓS

Zona:
PIRINEU-HUESCA
Accessos:

Refugi de Biadós. S'hi accedeix des de San Juan de Plan amb una pista que està en bon estat. Cal contar amb uns 40 minuts per arribar-hi.

Durada:
10.00 hores
Tipus:
circular en forma vuit
Desnivell:
1500 m de pujada i baixada
Distància:
14,7 kms
Comentaris:

La caminada és dura i el gran desnivell que hi ha es nota al final del dia. Cal estar ben preparat per fer aquesta sortida.

Hem fet la caminada amb un grup d'unes 12 persones i per això potser s'ha alentit una mica la marxa, tot i així la caminada és llarga.

Per pujar a la Punta del Sabre i llavors seguir fins al Bachimala cal grimpar i fer unes crestes que a vegades tenen algun pas exposat. No són complicades, però trobem algun pas II+.

Inicialment seguirem marques verd clar/verd fosc que deixarem al cap d'una estona ja que porten a la Cabaña de Tavernés. Al final de la caminada, a partir de la cabana d'Añes Cruzes trobem el GR-11 que ve del refugi d'Estós. La resta del camí no està pintat, però si es troben fites. En el darrer tram de pujada a la Punta del Sabre el camí a vegades és un xic perdedor, tot i que l'objectiu és clar.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2024 (1a part)
Aquí teniu la primera part de la programació d'aquest any

Marmotes de biblioteca
Sinó podem caminar, alguna cosa hem de fer...

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS