EXCURSIONS I CAMINADES

Pels voltants de Colera


19/03/2022
Itinerari:

MOLINÀS – MAS D’EN PELLIC – MAS TARRAGONA – COLL DE LES LLANCERES – FONT DE TARAVAUS – COLL DE TARAVAUS - PLA DEL RAS - COLL DE RUMPISSADA – COLL DEL QUERROIG - PIC DE QUERROIG (castell) – – COLL DEL QUERROIG - - COLL DE RUMPISSADA - COLL DE TARAVAUS – PUIG DE TARAVAUS – COLL DELS EMPEDRATS – COLL DEL TEIXIDOR - PUIG DE LES BARBES DEL BOC – COLL DE TEIXIDÓ – FONT JORDANA - COLL DE LES ARTIGUES – SERRA DE LA BALMETA - SANT MIQUEL DE COLERA - COLL DE SANT MIQUEL - CASTELL DE MOLINÀS – MOLINÀS

Zona:
CATALUNYA /ALT EMPORDA-ALBERA
Accessos:

Sortim des del nucli de Molinàs. Des de Colera seguim una pista terrera de 3,5 kms apte per cotxes una mica alts. S'atravessa la riera de Colera 9 vegades.

Durada:
6.50 hores
Tipus:
circular
Desnivell:
960m de pujada i baixada
Distància:
17,6 kms
Comentaris:

Gran part de la caminada es segueixen marques grogues. Quan estem a la carena fronterera hi ha alguna marca blanc-groga així com alguna muga o fita fronterera (en concret veiem les 597 i la 595). En alguns punts cal estar atent per no perdre el camí.

 

Hem tingut un dia molt ennuvolat i la pluja ens ha acompanyat una estona, però la caminada ha valgut la pena. En tot cas caldrà repetir-la un dia per tenir més bona vista.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2024 (1a part)
Aquí teniu la primera part de la programació d'aquest any

Marmotes de biblioteca
Sinó podem caminar, alguna cosa hem de fer...

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS