EXCURSIONS I CAMINADES

Santa Llúcia de Puigmal i Castelltallat


15/10/2022
Itinerari:

PLANAGEM (VALL DE BIANYA)  – MOLÍ D’EN SOLÀ – BAC DE CAN SOI - BAC DE ROCA - GIMFERRERS -  LES EMPARES -  COLLADA DE SENTIGOSA - PLA DE LA COLLADA - PUIG DE CASTELLTALLAT - COLL DE L’HOME MORT – FONT DE TORRENTS - GORGS DE SANTA LLÚCIA -  SANTA LLÚCIA DEL PUIGMAL - PONT DE LA ROVIRA - BAC DEL MOLÍ D’EN SOLÀ - PLANAGEM

Zona:
CATALUNYA /RIPOLLÈS
Accessos:

Des de la Vall de Bianya anem fins a Sant Pere Despuig i llavors seguim una mica més fins una mica de cruilla, sota la casa de Planagem. És el darrer lloc on es pot aparcar (no hi ha lloc per gaires cotxes).

Durada:
6.55 hores
Tipus:
circular
Desnivell:
1030m de pujada i baixada
Distància:
24.5 kms
Comentaris:

La caminada que us proposem avui, és una caminada "circular" que pràcticament transcorre tota l'estona per sota bosc i això fa que es pugui fer tot l'any sense perill de passar calor. Gaudireu de les rieres, les gorgues, la frescor de les fagedes...

El punt més elevat de la caminada serà el puig de Castelltallat, que ens donarà un panoràmica de la Vall de Bianya que no es veu des de gaires llocs.

A prop de la collada de Sentigosa avui hem trobat una competició de trial que ha fet que no estiguéssim tan tranquils com ens hagués agradat, però això no treu que ens ha agradat molt la volta que hem fet.

NOTÍCIES

Sortides Centpeus 2024 (1a part)
Aquí teniu la primera part de la programació d'aquest any

Marmotes de biblioteca
Sinó podem caminar, alguna cosa hem de fer...

Els Centpeus signen el Manifest a favor dels Camins Vells
Si ets una entitat o associació adhereix-te al manifest!

Rebem un diploma dels Amics de Sant Aniol d'Aguja
Els Centpeus estem implicats amb la recuperació del refugi i de l'entorn de Sant Aniol


LES MILLORS FOTOS